Vaccination 2023/2024

Fra den 1. oktober kan alle, der er fyldt 65 år, blive vaccineret mod influenza og covid-19. Desuden kan yngre personer, der er i risiko for et alvorligt sygdomsforløb, blive vaccineret mod begge sygdomme. Det samme gælder for gravide i 2. eller 3. trimester. Børn i alderen 2-6 år kan ligesom de sidste par år blive vaccineret mod influenza.

 

Myndighederne har besluttet, at alle vaccinationerne foregår i regionale vaccinationscentre og eventuelt hos udvalgte private aktører.

 

 

Praktisk information: 

Vaccinationer foregår gennem vaccinationscentrene.  Hvis du er i målgruppen for vaccination, vil du modtage en invitation via Digital Post eller et fysisk brev i postkassen. Denne invitation vil indeholde alle nødvendige oplysninger om, hvor og hvordan du kan blive vaccineret.

 

Du kan også blive vaccineret på en lang række apoteker hvis du er omfattet af målgruppen.  Se hvilke apoteker, der vaccinerer her

 

For yderligere information og svar på eventuelle spørgsmål, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til det angivne vaccinationssted.

 

Yderligere information: 

Link til yderligere information på Region Nordjyllands hjemmeside: 

Vaccination mod covid-19 og influenza (rn.dk)

 

Hjælp til tidsbestilling eller behov for vaccination i eget hjem: tf. 97 64 84 63

Telefontid mandag-fredag 9.00 - 14.00

 

Spørgsmål om vaccine: mail: corona@rn.dk

 

Vedrørende pneumokok vaccine:

Tilbuddet om gratis vaccination mod pneumokokker er stoppet.  Er du omfattet af målgruppen, kan du fortsat få tilskud til vaccinen og blive vaccineret mod pneumokokker i regionsklinikken.   Du er velkommen til at kontakte regionsklinikkerne ved spørgsmål på dette.